top of page

Laipni lūdzam mūsu blogā!

Ar prieku paziņojam, ka esam paplašinājuši savus pakalpojumus, piedāvājot Baltijas valstīs revolucionāro AeroBarrier tehnoloģiju.



Tātad, kas īsti ir AeroBarrier? Iedomājieties revolucionāru tehnoloģiju, kas var hermetizēt jūsu ēkas čaulu ar nepārspējamu precizitāti un efektivitāti. AeroBarrier ir mūsdienīgs gaisa blīvēšanas risinājums, kurā tiek izmantots patentēts process, lai noblīvētu visas spraugas jūsu ēkas čaulā. Ar speciāli modificētām ventilatora durvīm (Blower Door) ēkas telpās tiek sasniegts noteikts spiediens. Tad gaisā tiek izsmindzāts speciāls ūdens bāzes hermētiķis, kas dabīgi ar gaisa plūsmu nonāk pie neblīvumiem ēkas čaulā. Tur hermētiķis uzkrājas uz spraugas malām, līdz tā tiek noslēgta. AeroBarrier tehnoloģija hermetizē spraugas no tik mazām kā cilvēka mats līdz pat lielākām par 1cm! Neblīvumi nav jāmeklē manuāli, jo esošās gaisa noplūžu vietas pašas piesaista aerosola hermētiķi. Blīvējamās ēkas gaiscaurlaidība tiek mērīta reāllaikā, pats process tiek vadīts datorizēti. Vēl pirms procesa tiek iestatīts sasniedzamais ēkas gaiscaurlaidības līmenis – un tas nekļūdīgi, bez minējumiem tiek sasniegts!


Piedāvājot AeroBarrier pakalpojumus Baltijas valstīs, mūsu mērķis ir nodrošināt Jums vismodernāko risinājumu optimālas energoefektivitātes sasniegšanai. Mūsu ekspertu komanda palīdzēs jums visā procesā, no sākotnējā novērtējuma (Blower Door testa) līdz galīgajai blīvēšanai, nodrošinot, ka katrs solis tiek izpildīts nevainojami.


Mēs aicinām Jūs izpētīt mūsu vietni, lai uzzinātu vairāk par mūsu pakalpojumiem un to piedāvātajām priekšrocībām. Droši sazinieties ar mūsu komandu, ja jums ir kādi jautājumi, vai nepieciešama konsultācija.


Sekojiet līdzi bloga ierakstiem, kur dalīsimies ar vērtīgiem padomiem un veiksmes stāstiem, kā arī izglītosim par ēku hermētiskuma svarīgumu energoefektīvu, komfortablu un ilgtspējīgu ēku būvniecībā.


Silti sveicieni,


AirSealing.EU komanda.

SIA Line-X Baltic

Čuibes iela 7, Rīga, LV-1063

+371 27701135



bottom of page